Donkeys https://donkeys.dk Tue, 01 Feb 2022 18:46:57 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.3 Bil spil https://donkeys.dk/bil-spil/ Tue, 25 Mar 2014 10:54:23 +0000 https://donkeys.dk/?p=13 Bil spil har altid været populære, både i form af traditionelle racer spil på racerbanen, hvor man ganske enkelt skal køre godt og dermed overhale de andre biler og sikre sig sejren efter x antal runder. Men også en lidt anden type racerspil med lidt mere action har vundet indpas, og her er der både noget med våben og missioner indblandet. Der findes også masser af gode bil spil for børn, hvor Sonic er blandt de mere populære der har været gennem tiden. Det gode ved Sonic spillene er, at de taler til både børn og voksne, og sværhedsgraden ligger på en eller anden måde rigtig fint for børn, der sagtens kan følge med, når der spilles mod mere modne spillere. For voksne er nogle af nutidens største bil spil spillene fra Forza. De byder på lækre biler suveræn kørefysik og gode racer baner hvoraf der både er et udvalg af de baner vi kender fra virkeligheden og også nogle spændende fiktive baner. Det siges at Forza bil spillene er nogle af de mest komplette bil spil, der byder på fart og spænding og realisme. Og hvis man er vild med biler, så er det her man skal kigge, for spillet er utroligt detaljeret hvad angår de forskellige biler og deres tilbehør. Need For Speed er et andet af de helt store bil spil. Her er det ikke altid racerbaner man bevæger sig rundt på, men også nogle gange gader og stræder i storbyen, hvor man skal koncentrere sig om trafik og andre forhindringer. Dette spil henvender sig ikke så meget til bil entusiasten som Forza, men handler i høj grad om fart og spænding og så er grafikken og lyden i top.

]]>
Spændende spil https://donkeys.dk/spaendende-spil/ Wed, 19 Mar 2014 11:16:52 +0000 https://donkeys.dk/?p=31 Hvis man godt kan lide fart, spænding og intensitet, men gerne vil blive foran sin computer, så er der masser af gode muligheder online, og såmænd også noget for enhver smag. Et spil med masser af fart og spænding, er racerspillet “Need for Speed”. Her kan man spille online mod op til seks andre spillere, og så ellers selv finde ud af om man vil være politi eller racerkører, og forsøge at vinde, alt imens man nyder en fantastisk grafik, der får en til at føle sig som en del af spillet. Et spil, der ikke kræver fart, men i den grad besidder intensitet og spænding, er poker. De sidste to årtier er pokerspillet for alvor blevet populært, og online er besøgstallene eksploderet. Hvis man spiller online poker om penge, handler det om at finde et godt site, som for eksempel Unibet, og så ellers finde en turnering man gerne vil deltage i. På mange måder er spændingen ved online poker endnu mere spændende end hvis man besøger et kasino, for online, har du udelukkende mulighed for at læse dine modspillere på deres hænder og satsninger. Er man en kløgtig spiller, kan der være gode penge at tjene. En anden spændende form for spil, er de lidt mere voldelige action spil som Counter Striker og Battlefield, hvor det i bund og grund handler om at skyde, ødelægge og slå ihjel, og alt sammen i et højt tempo, der kræver fuld koncentration og årvågenhed. De unge er vilde med de her typer spil, og de er blevet lidt udskældte både grundet den megen vold de indeholder, men også fordi de er nogle tidsrøvere. Spillerne kan bruge timer på at spille med og mod hinanden, lægge strategier og udføre missioner. Det kan godt være man ikke får rørt sig fysisk, men man lærer trods alt en hel del omkring teamwork, strategi tænkning og at tænke hurtigt i uventede situationer. 

]]>
Andre actionspil https://donkeys.dk/andre-actionspil/ Sat, 15 Mar 2014 10:52:24 +0000 https://donkeys.dk/?p=9 Der er de åbenlyst store actionspil, som har eksisteret i mere end et årti, og som er de spil, flest nok har hørt om eller spillet på et eller andet tidspunkt, og så er der alle de upcoming og alligevel super gode action spil, der tydeligt er inspireret af de klassiske spil, men formår at distancere sig alligevel. Først skal de helt store spil gennem tiden nævnes, og her er der selvfølgelig tale om Counter Striker, det holdbaserede kamp spil, hvor det handler om team work og overblik i et spil med masser af action. Så er der Battlefield, krigsspillet som er lavet i flere udgaver gennem tiden, hvor settingen kan være Anden Verdens krig, eller en anden udgave hvor handlingen omhandler en fiktiv krig mellem Kina og USA. Call of Duty, fortjener også at blive nævnt her blandt de helt store action spil. Også dette er et krigsspil, som i flere af de første udgaver tog udgangspunkt i scener fra Anden Verdenskrig. De senere spil har taget mere udgangspunkt i moderne krigsførelse, hvor blandt andet Rusland og USA er blandt krigsførerne. Et action spil der er blandt de mellemstore og med ikke nær så mange år på bagen,men bestemt værd at nævne, er Halo spillene, hvor især Halo 4, efterfølgeren til det populære Halo 3, er et suverænt spil i action og førstepersons skydespils kategorien. I Halo 3 og 4 finder man sig selv i en fremtids verden omkring år 2555 , hvor man med forskellige våben og køretøj, skal bekæmpe nogle af de fjender og eksistenser der findes i den dystre og uhyggelige fremtid. Scenerne er flotte, og stemningen er i spillet er suverænt i god Halo stil. Et helt anderledes action spil, der skiller sig ud med et steampunk-univers, er spillet Dishonored. Her får man forskellige missioner, og noget helt særligt i dette spil, er at man har flere forskellige og gode muligheder til at håndtere hver mission på sin egen måde. Det er et rigtig flot designet spil med masser af action og så byder spillet på god nytænkning indenfor denne genre.

]]>
Counter Strike https://donkeys.dk/ Mon, 10 Mar 2014 10:52:04 +0000 https://donkeys.dk/?page_id=7 Counter Strike er et af de helt populære førstepersons skydespil på markedet, lavet til pc og Xbox. Spillet er et holdbaseret kamp spil, hvor to hold har til opgave at bekæmpe hinanden. Der er otte – ti spillere i alt, altså fire eller fem spillere på hvert hold, og man vælger selv, om man vil spille med og mod nogle såkaldte default spillere, eller om man vil spille mod andre online spillere. De to hold i kampene består af terrorister og antiterrorister, og alt efter hvilket hold man er på, har man så forskellige opgaver. Terroristerne skal typisk enten placere en bombe på et bestemt spot i banen, eller tage gidsler til fange og sørge for at ingen befrier dem. Og her kommer antiterroristerne ind i billedet, for deres opgave vil i stedet lyde på at løslade gidslerne eller forhindre at terroristerne får placeret deres bombe. Når en kamp er slut og et hold har vundet, bliver alle bragt til live igen, og man kan starte igen. Denne gang har det vindende hold dog ekstra penge at købe bedre og større våben for end taberholdet. Alt dette er dog meget kort fortalt, og der hører meget mere til spillet end det. Der er kommet forskellige udgaver af Counter Strike siden den første beta version i 1999, og den nyeste udgave blev udgivet i 2012. I Danmark er og har spillet været populært længe, og lige som i resten af verden, er det især unge mennesker der er vild med spillet, og det at man kan kommunikere med hinanden og spille sammen i hold på op til 5, gør det også populært på et socialt niveau. Faktisk findes der forskellige hold turneringer på landsplan, og det bedste danske hold var i mange år mTw, Mortal Teamwork, der sågar præsterede at vinde guld til OL i World Cyber Games i 2008.

]]>